ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Η εμπλοκή σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα είναι σίγουρα μια δυσάρεστη εμπειρία. Μπορεί να αφορά δύο ή περισσότερα οχήματα που εμπλέκονται στο ατύχημα (αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, φορτηγό) ή ακόμα και ο ένας από τους εμπλεκομένους να είναι πεζός. 

Το γραφείο μας φροντίζει να λάβετε πλήρη αποζημίωση για τη ζημία, υλική, σωματική αλλά και ηθική που έχετε υποστεί. Νοσήλια που δεν καλύπτει ο ασφαλιστικός σας φορέας, φάρμακα, φυσιοθεραπείες, χαμένα ημερομίσθια, είναι κάποια από τα έξοδα τα οποία δικαιούστε να αναζητήσετε από αυτόν που σας ζημίωσε.

Μην ξεχνάμε όμως και την ηθική βλάβη για την ψυχική σας ταλαιπωρία λόγω του ατυχήματος ή ακόμα και την αποζημίωση της ψυχικής οδύνης στους συγγενείς του θανόντος.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την εκπροσώπησή σας

από την ανάληψη της δικογραφίας από την αρμόδια Τροχαία μέχρι την πλήρη και ολοσχερή αποζημίωσή σας από την Ασφαλιστική Εταιρεία του ανθρώπου που σας ζημίωσε, από τον ίδιο ή ακόμα και από το Επικουρικό Κεφάλαιο σε περίπτωση που το όχημα ήταν ανασφάλιστο.

Σας εκπροσωπούμε:

- Ενώπιον της Ασφαλιστικής Εταιρείας, όπου με δομημένη διαδικασία διαπραγμάτευσης εξασφαλίζουμε, όπου αυτό είναι εφικτό και σύμφωνο με τα συμφέροντα και τις επιθυμίες σας, εξωδικαστική λύση με την άμεση είσπραξη της συμβιβαστικής αποζημίωσης.

- Στο Ποινικό Δικαστήριο, που διενεργείται αυτεπάγγελτα από την Τροχαία. Κρίσιμη η εκπροσώπησή σας καθώς η έκβαση της δίκης θα στηρίξει ή όχι το αίτημα αποζημίωσής σας στο Πολιτικό Δικαστήριο.

- Στο Πολιτικό Δικαστήριο, όπου αναζητείται πλήρης αποζημίωση για το σύνολο της ζημίας που έχετε υποστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα 2313068499 ή 6979170926